Bardes Grup, referente en la prestación de servicios de asesoria, seguros y autoescuela en Esparreguera y Abrera

castellano / català

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de caràcter personal ( LOPD ) , el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del qual és responsable J. BARDES MAS, S.L. que ha estat degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d'informar sobre els productes i serveis sol · licitats , així com vostè presta el seu consentiment exprés per l'enviament de comunicacions comercials per correu electrònic, SMS, mailings, newsletter i altres mitjans de comunicació per via ofimàtica o postal, tal com estableix la Llei LSSI / CE 34/2002.

L'informem també sobre els seus drets d'accés , rectificació , cancel·lació i oposició, que podrà exercir en el domicili social de J. BARDES MAS, S.L., situat a BARDES GRUP – c/. Hospital, nº 52 – 08292 ESPARREGUERA (Barcelona).

L'informem també que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per conservar , a terceres persones.

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot sol·licitar la baixa enviant un correu electrònic a l'adreça info@bardesgrup.com, indicant la paraula BAIXA.