Bardes Grup, referente en la prestación de servicios de asesoria, seguros y autoescuela en Esparreguera y Abrera

castellano / català

SERVEIS

Serveis Immobiliaris

En el departament immobiliari del Grup Bardés estem especialitzats en la promoció, compra-venda i lloguer d'immobles.

   

Tenim els coneixements, preparació i experiència necessària per donar un servei d'assessorament Tècnic-Comercial especialitzat.
Enginyer Tècnic Industrial col.legiat n º 10.583 i Taxador Sector Immobiliari Industrial.
Perit Judicial Immobiliari n º 746

Peritos judiciales inmobiliarios CETIM

Agent Immobiliari de Catalunya AICAT n º 2766

EIC Experts Immobiliaris de Catalunya

Associació d'Experts Immobiliaris de Catalunya n º 1151

Pot consultar el nostre lloc Web de l´inmobiliària aquí: www.immobiliariabardes.com

Serveis

Sector Domèstic: Els nostres serveis abasten tota la gamma del mercat immobiliari tant en les nostres promocions com en la intermediació en compra-venda, lloguers de pisos, locals comercials, cases i terrenys a Esparreguera, Abrera, Olesa, Collbató, del Bruc i Voltants.


Sector Industrial: La nostra experiència en Enginyeria de construcció de Naus i de llicències municipals, ens permet assessorar als nostres clients, per trobar el tipus de nau més adequat a la seva activitat, les instal.lacions de les mateixes, les mesures contra incendis, etc .. (Nau tipus A, B, C ...) al Baix Llobregat i el Vallès.

També els podem assessorar sobre les normatives urbanístiques dels solars industrials, per a la construcció de la seva nau. Per tot això aconseguim reduir el seu temps de recerca i li podem oferir l'immoble que s'ajusti a les seves necessitats.

Compromís

Som una empresa amb una sòlida implantació en el mercat immobiliari. Gestionem, venem i comprem tot tipus d'immobles. Pretenem aconseguir allò que demanen els nostres clients, oferint tota la nostra experiència i posant-al seu servei.

Tramitació d'hipoteques

Li tramitem la seva hipoteca en diferents entitats bancàries, amb l'objectiu d'oferir la millor solució personal. Aconseguim fins al 100% de la hipoteca.